Om Hjørring Jagtforening

Top Billede

Hjørring Jagtforening

Hjørring Jagtforening er en lokalforening under Danmarks Jægerforbund. Foreningen tilbyder jagttegnsundervisning, råder over flugtskydningsbane og arrangerer skydninger med jagtriffel. Endvidere tilbyder foreningen en række andre aktiviteter og kurser.

Hjørring Kommune

I Hjørring Kommune har jagtforeningerne på et møde i april 2006 aftalt at samarbejde om forskellige sager af fælles interesse, herunder etableringen af et skydecenter og kontakt til myndigheder. De samarbejdende jagtforeninger hed fra 2008 til 2015 Jagtforeningernes Kommunale Fællesråd. Herefter er navnet Hjørring Jægerråd.

Krage-skade-ben

Krage-skade-ben pokalen er en vandrepokal, der hvert år uddeles til det medlem, der kan fremvise flest par krage- og/eller skadeben. Benene kan afleveres til formanden for regulerings-udvalget eller medbringes til generalforsamlingen. Pokalen overrækkes på generalforsamlingen. Alle, der afleverer ben, modtager efterfølgende en stålhaglpatron pr. par.

Download vedtægter her som pdf-fil

Kontingent 2022

Kontingent for medlemskab opkræves af Danmarks Jægerforbund. Spørgsmål vedrørende kontingent rettes til foreningens kasserer.

Vedtægter og kontigent

Hjørring Jagtforening

Hjørring Kommune

Krage-skade-ben